• 25
  • 30/05/1401

مدیرعامل بنیاد بین المللی عاشورا: ولایت علی(ع) مورد توافق همه فرق است/ ترجمه نهج البلاغه به ۱۲ زبان

  رئیس شورای عالی مجمع جهانی اهل بیت (ع) با بیان اینکه مسئله ولایت حضرت علی (ع) مورد توافق همه فرقه های دینی و مذهبی است، گفت: مازندران مرکز ولایت به شمار می رود.

روابط عمومی بنیاد بین المللی عاشورا: آیت الله محمدحسن اختری در پیش نشست کنگره بین المللی راهکارهای گسترش فرهنگ غدیر و ترویج نهج البلاغه در جهان با تقدیر از دست اندارکاران کنگره بین المللی غدیر اظهار داشت: تلاش می‌شود کار نمونه استانی در سطح بین المللی صورت گیرد.

وی با بیان مازندران استان ولایی و ولایتمدار است، گفت: حکومت علویان در مازندران با مهاجرت آل علی (ع) به دیلم شروع شد و این حکومت ۲۰۰ سال طول کشید و دربرهه ای تا قم و مرز سبزوار استقرار یافت.

آیت الله اختری با گرامیداشت شهادت حضرت امام باقر (ع)، حب و دوستی با اهل بیت را نشانه ایمان و دشمنی با آنان را نشانه کفر دانست و گفت: مظلومیت حضرت علی تا آنجاست که آیات و روایت را تحریف کردند و ۸۰ سال بر مردم دروغ گفتند و حضرت علی مورد ناسزای دشمنان قرار گرفت.

رئیس شورای عالی مجمع جهانی اهل بیت با بیان اینکه حضرت امام راحل تنها عالم و عبد خداست که به دست ایشان نظام و حکومت جمهوری اسلامی بنا شده است، افزود: حرکت انقلاب و اندیشه‌های امام و مقام معظم رهبری، موج بیداری اسلامی و اسلام گرایی رو به رشد و فزاینده است و تاکنون یک مرحله عقب نشینی نداشتیم و ۴۳ سال گذشته همیشه در حال پیشرفت بودیم.

وی ادامه داد: قدرت آمریکا به چالش کشیده شد و روز به روز در حال پیشرفت و توسعه هستیم و رئیس جمهور آمریکا منفورترین فرد در جهان مبدل شده است.

آیت الله اختری با اظهار اینکه وضعیت رژیم اشغالگر قدس از نظر نظامی، اجتماعی و امنیتی و غیره بسیار بد است، گفت: فلسطین اسرائیل را به چالش کشیده است.

وی گفت: بررسی‌ها نشان می‌دهد که تورات و انجیل به دو هزار و ۴۰۰ زبان ترجمه شده است اما قرآن کریم به حدود ۱۵ تا ۱۶ زبان به تفسیر مجمع جهانی اهل بیت ترجمه شده است و نهج البلاغه نیز فقط به ۱۲ تا ۱۳ زبان ترجمه شده است.

مدیرعامل بنیاد بین المللی عاشورا گفت: ما هنوز نتوانستیم نهج البلاغه را به جهان معرفی کنیم و همه برابر عظمت نهج البلاغه پس از آشنایی زانو می‌زنند و همه مسائل بشری در نهج البلاغه وجود دارد.

آیت الله اختری با عنوان اینکه در گذشته نام غدیر مهجور بود، افزود: خوشبختانه طی سال‌های اخیر اقدام‌های خوبی برای احیای جشن‌های غدیر و فرهنگ آن صورت گرفته است.

مدیرعامل بنیاد بین المللی عاشورا: خواستار چراغانی معابر و سردرب ادارات شد و گفت: باید به غدیر بپردازیم تا مردم به سراغ مفاهیم غدیر بروند.

کلمات کلیدی